Junior konzultant - tým Oceňování & modelování [Czech Republic]


 

To nejdůležitější v pár větách

Jsme největším oceňovacím týmem ve střední Evropě a pracujeme pro nejvýznamnější klienty z ČR (např. PPF, J&T, Česká spořitelna/Erste, Rockaway) i zahraničí. Zároveň jsme centre of excellance pro střední a jihovýchodní Evropu. Vytváříme finanční modely a poskytujeme odborné poradenství, které slouží jako podklady pro velká rozhodnutí našich klientů ze všech koutů světa. Přidej se k nám do týmu. Naučíme tě, jak funguje velký transakční byznys, a zároveň získáš ohromný rozhled v řadě odvětví.

Tvoje role v týmu

$ads={1}

„Jako junior se budeš už od prvních chvil podílet na významných projektech, o kterých se často píše v novinách, nebo mluví v televizi. Tvoje práce nebude pouze o analýze dat a pátrání v databázích. Budeš mít možnost podílet se na ocenění od začátku až do konce. Mezi tvoji každodenní náplň práce bude patřit výpočet diskontních měr, příprava oceňovacích modelů, vyvozování závěrů a porovnávání výsledků různých metod ocenění a příprava valuačních reportů a znaleckých posudků. Zakrátko ti navíc umožníme naše rady i osobně prezentovat klientovi. Nejedná se o rutinní práci, protože každá společnost, transakce či sektor mají svá specifika. Při každém ocenění tě něco překvapí, ale díky tomu se zorientuješ v byznysu mnohem rychleji než kdekoliv jinde. Rozhodně se u nás nudit nebudeš.

V mém týmu tě čeká zajímavá práce, která současně představuje investici do vzdělání a tvé budoucnosti. Rádi ti zaplatíme mezinárodní certifikaci CFA (k ní ti dáme i placené studijní volno) a poskytneme související studijní materiály.


Pokud by tě zajímalo ještě více informací, můžeš se obrátit přímo na naši Seniorku Alenu Zabaluevu (alena.zabulueva@cz.ey.com) nebo na mě (marek.jindra@cz.ey.com). Rádi ti blíže představíme, čím se v týmu společně s kolegy bavíme. Životopis prosím posílej na recruiterku Nikol Sklenářikovou (nikol.sklenarikova@cz.ey.com)"


Marek Jindra, Partner, tým Oceňování a modelování

Co je pro nás důležité

Víme, že jsi teprve na začátku kariéry. Ale tady je několik věcí, které jsou pro tuhle práci podstatné.

  • Máš dokončenou vysokou školu ekonomického, nebo technického zaměření, nebo budeš mít hotovo v letošním roce a v rámci studia tě neminul předmět věnující se oceňování/korporátním financím.
  • Mluvíš a píšeš dobře anglicky.
  • Orientuješ se na finančním trhu a v oblasti transakcí.
  • Máš zápal pro věc. Rád/a se neustále učíš nové věci.
  • A hlavně to musí být dobrý match. Budeš s kolegy trávit hodně času, tak si musíte sednout lidsky.
  • Termín nástupu je flexibilní.


Jak se ti odměníme

Nástupní mzda 45 000 korun měsíčně a roční bonus, když ti práce půjde od ruky. Naprostou většinu nováčků do dvou let povýšíme a v tu chvíli se jim zvedne plat klidně o 15–20 000 korun. Na příjemné benefity budeš mít nárok už od začátku. Tady je pár z nich….

  • 5 týdnů dovolené.
  • 5 dní osobního volna.
  • iPhone a laptop k soukromým účelům.
  • 27 000 Kč na cestování, jazyky, sport nebo relax.
  • Online lékařské poradenství Ulékaře.cz.
  • Přístupy do vzdělávacího portálu Udemy.com.
  • CFA certifikace.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال