Daglig Leder Villa Paradiso Bergen [Norway]


 

$ads={1}

Arbeidsgiver

Villa Paradiso Ole Bull

Stillingstittel

Daglig Leder

Frist

31.07.2023

Ansettelsesform

Fast

Om jobben:

Har du erfaring fra restaurant og ledelse? Er du opptatt av å dele kunnskap, utvikle og gjøre de rundt deg gode? Da kan det være deg vi ser etter! Vår restaurant i Bergen søker nå daglig leder.


Bli kjent med Villa Paradiso.

I Villa Paradiso gjenskaper vi den gode italienske matopplevelsen. Vi gjør det med lidenskap for det autentiske – for menneskene bak maten, for håndverket, de fantastiske råvarene og de stolte tradisjonene.

En god matopplevelse handler om sa? mye mer enn bare maten. Vi ønsker at gjestene våre skal kjenne pa? pulsen vi lever og ånder for hver eneste dag. For italienere er familien viktigere enn noe annet, og det er derfor et av våre viktigste prinsipper er a? behandle ba?de gjester og kollegaer som om de er en del av familien. Våre besøkende skal lengte etter det travle miljøet, det litt høye støynivået og duften av ekte vedovnsbakt napolitansk pizza når de har vært for lenge borte. Og de skal føle at de kommer hjem igjen når de kommer tilbake. Benvenuto a casa!


Hvem er du?


Vi ser etter en raus, varm og engasjert leder som elsker Italia! Du evner å se og engasjere de rundt deg, er inkluderende og opptatt av å alltid levere god kvalitet og service. Villa Paradiso har et unikt konsept bygd på autentisk italiensk kultur, mat og personlighet. Videreføringen av Villa sin varme, inkluderende og familiære kultur og arbeidsmiljø står høyt hos oss.

Personen vi søker etter vil ha det overordnede ansvaret for driften. Herunder resultat- og personalansvar. I dette ligger det varierte og utfordrede arbeidsoppgaver. Det forventes en høy grad av tilstedeværelse i drift, spesielt i peak perioder. Du vil bli en del av daglig leder-teamet, der vi jobber sammen på tvers for å lære av hverandre og heie på gode prestasjoner og bidra til utvikling.


Arbeidsoppgaver/ansvarsområder er blant annet:


  • Resultatansvar
  • Drifte i henhold til lover og regler
  • Lokal markedsføring
  • Sikre god service og kvalitet
  • Personalansvar; blant annet; rekruttering, trening og oppfølging
  • Etterlevelse av konsepter og strategier
  • Totalansvar for avdelingen


Ønskede kvalifikasjoner:


  • Ledererfaring, du har vært restaurantsjef eller daglig leder i hotell eller restaurant tidligere
  • Utdanning innen økonomi, ledelse eller hotellfag. Dette kan og kompenseres med en betydelig driftserfaring
  • God økonomiforståelse
  • Kunnskap og lidenskap for italiensk kultur, mat og drikke


Egenskaper:

  • Selvstendig
  • Energisk
  • Løsningsorientert
  • Motiverende
  • Lagspiller
  • Stiller høye krav til deg selv og de rundt deg
  • Du er raus, samtidig tydelig og profesjonell i håndteringen av dine ansatte
  • kjenner seg igjen I våre verdier: Ekte, lidenskapelig og familiær


Vi tilbyr:

  • Gode karrieremuligheter i et voksende selskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø med høy trivsel og spennende drift
  • Selvstendig og variabel arbeidsdag


Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende, tiltredelse etter avtale.


Stillingen rapporterer til kjedeleder i Villa Paradiso.


Om arbeidsgiver:

Villa Paradiso Group har en årlig omsetning på rundt 300 millioner NOK. Selskapet består av 7 restauranter, et sentralkjøkken og Villa Import. Vi har rundt 250 dedikerte ansatte i selskapet. Villa Import importerer et stort utvalg av italienske matvarespesialiteter, vin og delikatesser. Villa Import ble startet i 2004 og er i dag en av landets største importører av italienske varer. Den første restauranten åpnet i 2004 på Grünerløkka i Oslo, og har siden vokst til syv og er fremdeles i vekst.

Om arbeidsgiveren

Da vi reiste til Napoli i 2003 hadde vi ingen anelse om at vi skulle komme hjem med både en pizzaovn og en italiensk kokk. Vi ble stormforelsket i den italienske matkulturen og turen ble starten på en helt fantastisk reise.


Året etter åpnet vi dørene til Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo. Siden den gang har det blitt en nabolagsrestaurant som har servert tusentalls av napolitanske pizzaer og andre italienske retter til nære og kjære, restauranten har blitt et kulturikon for italiensk matkultur.


Forelskelsen vår har utviklet seg til dyp kjærlighet for den italienske matkulturen og turene til Napoli har blitt mange. Lidenskapen vår har blitt så sterk at vi har gjort det til vår visjon å bringe den videre, slik at flere kan oppleve hva napolitansk pizza og autentisk italiensk matkultur har å by på. Vi vil at flere skal trekke inn den uslåelige lukten av stekt pizzabunn, mozzarella og tomatsaus som siver ut av en vedovn og inn i et lokale som er fylt av summing og stemmer fra forventningsfulle mennesker, som er sulte på både pizza og livet.

Sektor

Privat

Lederkategori

Leder

Sted

Øvre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen

Bransje

Restaurant, mat og uteliv

Stillingsfunksjon

Mat og servering / Restaurantsjef

Daglig Leder Villa Paradiso Bergen

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال